Saturday, October 21, 2006

dTEAM


Her har vi det fantastiske dTEAMET som e e me paa..
Til hoeyre har vi Nicole og Jonathan som e ledera, dei e kjempe kjekke..!
Paa andre sida sitte mine dTEAM broedre Brady, Michael og Aaron.. Vi har dei kjempe kjekt ilag.. Hver onsdag henge vi i lag fra 8-12. Vi spise frokost, spilla spill, flira og tulla..!


Her e parken vi va i no paa onsdag.. Foerst stakk vi dit og hadde Quiet Time, saa satt vi kursen til Arandas, som e en Mexicansk restaurant, og spiste frokost. Deretter satt vi til leiligheta til naakken i kirka og spilte et spill som ligna paa Alias..! It was hilarious..! :D

Svipptur til Dallas

Forrige fredag va det en liten gjeng her fra kirka som dro til Dallas for aa vaere me paa en lovsangskveld me Christ for the Nations.. Det va kjekt aa oppleve naake nytt, bli bedre kjent me folk fra kirka og komme se litt vekk..!





Koret som va me og sang den kvelden..!


Her e alle folka som va me paa turen. Paa forste rekke har vi Kelli, Grace, Sam 1, Sam2, Matt og Michael.
Bak dei e Tanner, Samantha, Kelley, Caiti og Cory som du ser saa vidt mellom Sam2 og Matt..! En herlig gjeng!


Provde aa ta bilde av alle folka som va der den kvelden, men skjermen va litt for liten..;)



Moro-heiter i bilen paa vei hjem.. Vi kan hjem i 3 tida paa natta, og da va vi ganske saa hypre..;)

Friday, October 20, 2006

Hos "home openers"


Paa vei til home openers, her har vi Stacey,Sarah Amber, Nicole og Laura. Cory ser d saa vidt bakerst.;)

..Hehe.. bare en liten Amerikask suvenir..;)

Jessica (frue i huset), Amber og J.R i full aksjon i Buzz..! Et kjempe morsom spill..

Her spilla vi Scene it? D va bare m filma, og e har jo e staal kontroll paa.. =P

Thursday, October 19, 2006

Jentene i klassa!


Stacey tar en go bit an sandwitchen sin..! Ho e ogsaa ei kjempe morsom jente..! Ho e 20 aar og fra Maryland..!

Kelley- "digging for Gold..!" hehe..!
Bare fake hvis du lurte..;)

Her e e og Kelley! Ho e kjempe morsom..! Vi e ganske saa forskjellig, men vi har det veldig goey ilag..! Ho e 18 aar,litt rart aa tenke paa at ho e like gammel som min bitte lille bror.. hehe..!


Sarina, Sabrina og Grace. Grace gaar ikke i klassa mi, ho e heller ikke i Master's, men ho bor ilag me oss.. Kjempe kjekk jente..! Og hvis du lurte saa ja, Sarina og Sabrina e tvillinga..;)

Kjaerlighet paa hoeyt plan!


Sjoel om vi 5 jentene i klassa e saa forskjellig gaar vi veldg godt ilag..! Alderen spilla ingen rolle, og vi laere mye av hverandre..! Blir morsomt aa se korsen resten av aaret blir! :)

Endelig litt bilde! =)








Ska si at tida flyge unna her..! Har faktisk vaert her en maaned allerede, i dag! Litt rart aa tenke paa..hehe..
Vell, e har det bare bra som daakke kanskje kan se.. har faatt laane et kamera i ei uke no, saa e har proevd aa bruke det litt, men har ikke vaert saa veldig flink.. Det kommer se vel etterhvert..! ;)
Her e litt bilde fra soverommet vaart.. Som sagt e det 8 jente som dele det no, og det gaar kjempe fint! Vi har kjekt, og gleda me til aa bli bedre kjent me alle!!
E har ogsaa tatt bilde av senga mi.. hehe.. den e deilig aa sove i, tilbringe maange tima der! Sarah (ho som nesten kyssa speilet) og ei anna va me og hjalp me me aa plukke ut ting til senga mi, saa den e koselig og avslappende..!
Ellers henge dei fleste bilda e fikk i albummet av Johanna paa garderobe-skapet, saa e ser dakke hver eineste dag! Det e godt aa se daakke der daakke hange saa fint, og e tenke mye paa daakke!

Sunday, October 08, 2006

Verden e ikke stor..;)

No har e faktisk vaert her i 2 uke, d e heilt utrolig..!!
Tida har gaatt veldig fort, og e trives godt her. Slite litt me aa forstaa alt som blir sagt, men e kan ikke forvente at e har peiling paa alt etter bare naakken faa uke. Men saa kan e ikke si at e e den mest taalmodige sjela her i verden, saa e blir litt frustrert til tider. Men men.. Ett steg om gangen..;)

I dag har e moett fler som e norsk beslekta,og det va kjempe mortomt! Snakka om kjoettkake og bunada.. hehe.. Ho eine e snakka me, Granda Mary, hadde norske foreldre og va godt kjent me norsk tradisjon.. Blir kjekt aa treffe ho igjen!
Snakka me ei anna dame som hadde bodd i Oslo i 5 aar ogsaa, saa e merka at verden blir mindre og mindre!

Ellers hoere e at det bjynne aa bli litt kaldere i Aalesund, stemme det eller? Her gaar vi fremdeles i shorts og t-sjorte. I dag va det faktisk 30 grader her..! Saa det e reine hoeysommeren enda for min del..!:)
Paa onsdag va vi aa bada i et badebasseng i naerheten, og da fikk e jammen det skille..! Trodde ikke det va mulig i oktober maaned..;)

I morra bjynne vi for fullt her, det blir spennende.. Gleda me til aa se korsen livet her egentlig e.. hehe.. Blir nok mye aa gjoer etterhvert, men det faar vi ta etterhvert som det kommer! :)

Wednesday, October 04, 2006

Pang start! ;)

Dinna uka her har vi virkelig faatt oppleve korsen det e aa vaer her i MC.. I gaar va det full rulle fra morgen til kveld. Vi sto opp kl 7, moettes i kirka kl 8, va der til kl 9. Deretter saag vi faktisk en film (Cinderella Man).. ikke for aa bruke opp tida vaar, men for aa laere av det livet hovedpersonen levde, korsen han forsoerga familien og holdt standpunkta sine, sjoel i ei hard tid. Saa snakka vi om det vi tenkte om filmen ei lita stund.

Naar vi va ferdig me det gikk vi over i barnekirke bygget og hjalp ei me aa dekorere alle 3 etasjane til naakke opplegg dei skulle ha der. Da vi va ferdig me det hadde vi food-prep. Det varte i en halv time, saa spise vi, og saa hadde vi food-clean up i en halv time! Da vi va ferdig me det stakk vi og gjor vaar oppgave for uka, mi oppgave e aa holde badet reint. Etter det stakk vi aa trente i en droey time, og saa va det egetnlig bare hjem aa legge se..;)

Det kan kanskje hoeres mye ut, og det va kanskje ikke e det e hadde forventa me.. Vet egentlig ikke ka e hadde forventa me.. hehe.. Men det e veldig kjekt..! Vi e alltid mange som gjoer oppgavene, saa vi blir godt kjent me hverandre og har det morsomt sammen..!

Dei e veldig disiplenerte her; du ska vaer presis og vaer paa rett sted naar du har en avtale.. Det e kanskje ikke heilt det e e vant me me tanke paa den Sunnmoerske halvtime.. hehe.. Men disiplin e bra, det maa bare jobbes litt med..;) Og det blir nok bedre etterhvert..=)

See yah folks!

Sunday, October 01, 2006

Det rulla unna!

Ja, det rulla virkelig unna.. Det e mye nytt aa bli kjent me, folk og fe, og gate og streder..! For aa si det saann saa har vi kjoert oss vill mer enn en gang.. hehe.. Men det bjynne aa bedre se no heldigvis. Vi vet veien til shoppingsentera og matbutikkane, og det e jo det viktigste..hehe.. ;)

I gaar fikk vi vite ka smaa-gruppe vi ska vaer en del av no framover, det e gruppe for ungdommane i kirka som bruka aa vaer paa soendagskveldane. Da bruka dei aa finne paa mye goey..! Og det va ikke maate paa korsen lederane hadde laga til.. Dei hadde paa se smoking og fosshatt og serverte 3-retters middag! Det va skikkelig stas,alle tiders..!

I dag va vi foerst paa et supertsenter som hete Wall-Mart, der har dei absolutt alt du trenge.. alt fra mat til klokke..! Der va vi et par tima foer vi stakk paa trenings-studioet.. Vi e faktisk saa heldig at kikra sponsa oss me medlemskort der! Og det e et veldig bra studio ogsaa.. Saa no blir det trening for alle caloriane her..hehe.. Det e faktisk altfor varmt til aa trene ute.. I dag va det 32 grader, og nesten vindstille..! Ganske utrolig..!

Jaja, no e det leggetid her..!
Snakkes!