Wednesday, October 04, 2006

Pang start! ;)

Dinna uka her har vi virkelig faatt oppleve korsen det e aa vaer her i MC.. I gaar va det full rulle fra morgen til kveld. Vi sto opp kl 7, moettes i kirka kl 8, va der til kl 9. Deretter saag vi faktisk en film (Cinderella Man).. ikke for aa bruke opp tida vaar, men for aa laere av det livet hovedpersonen levde, korsen han forsoerga familien og holdt standpunkta sine, sjoel i ei hard tid. Saa snakka vi om det vi tenkte om filmen ei lita stund.

Naar vi va ferdig me det gikk vi over i barnekirke bygget og hjalp ei me aa dekorere alle 3 etasjane til naakke opplegg dei skulle ha der. Da vi va ferdig me det hadde vi food-prep. Det varte i en halv time, saa spise vi, og saa hadde vi food-clean up i en halv time! Da vi va ferdig me det stakk vi og gjor vaar oppgave for uka, mi oppgave e aa holde badet reint. Etter det stakk vi aa trente i en droey time, og saa va det egetnlig bare hjem aa legge se..;)

Det kan kanskje hoeres mye ut, og det va kanskje ikke e det e hadde forventa me.. Vet egentlig ikke ka e hadde forventa me.. hehe.. Men det e veldig kjekt..! Vi e alltid mange som gjoer oppgavene, saa vi blir godt kjent me hverandre og har det morsomt sammen..!

Dei e veldig disiplenerte her; du ska vaer presis og vaer paa rett sted naar du har en avtale.. Det e kanskje ikke heilt det e e vant me me tanke paa den Sunnmoerske halvtime.. hehe.. Men disiplin e bra, det maa bare jobbes litt med..;) Og det blir nok bedre etterhvert..=)

See yah folks!

1 Comments:

At 11:42 AM, Anonymous Anonymous said...

Hei søss! Savna de kjempe kjempe kjempe masse! Håpe du har de bra i cowboyland å e håpe dagane går fortskulle ønske dagane va over å du kom hjem i morra! klem fra lillesøss:)

 

Post a Comment

<< Home