Sunday, October 08, 2006

Verden e ikke stor..;)

No har e faktisk vaert her i 2 uke, d e heilt utrolig..!!
Tida har gaatt veldig fort, og e trives godt her. Slite litt me aa forstaa alt som blir sagt, men e kan ikke forvente at e har peiling paa alt etter bare naakken faa uke. Men saa kan e ikke si at e e den mest taalmodige sjela her i verden, saa e blir litt frustrert til tider. Men men.. Ett steg om gangen..;)

I dag har e moett fler som e norsk beslekta,og det va kjempe mortomt! Snakka om kjoettkake og bunada.. hehe.. Ho eine e snakka me, Granda Mary, hadde norske foreldre og va godt kjent me norsk tradisjon.. Blir kjekt aa treffe ho igjen!
Snakka me ei anna dame som hadde bodd i Oslo i 5 aar ogsaa, saa e merka at verden blir mindre og mindre!

Ellers hoere e at det bjynne aa bli litt kaldere i Aalesund, stemme det eller? Her gaar vi fremdeles i shorts og t-sjorte. I dag va det faktisk 30 grader her..! Saa det e reine hoeysommeren enda for min del..!:)
Paa onsdag va vi aa bada i et badebasseng i naerheten, og da fikk e jammen det skille..! Trodde ikke det va mulig i oktober maaned..;)

I morra bjynne vi for fullt her, det blir spennende.. Gleda me til aa se korsen livet her egentlig e.. hehe.. Blir nok mye aa gjoer etterhvert, men det faar vi ta etterhvert som det kommer! :)

6 Comments:

At 9:41 AM, Anonymous Anonymous said...

Hei sandra! Ville berre sende dej ein hilsen! Håpe du he de bra der borte i Texas! helsing malla

 
At 2:26 PM, Blogger Trine Hanken said...

Hei Sandra...
Håpe livet der borte og året blir alt du hadde drømt om.. Pass opp så du ikkje finne de en texas mann og blir værende..
Tenke på de..
E har forresten forlova me...Adrian fridde på lørdag, så det e stas... så no e det bryllups planlegging for alle penga.. ehhe..
Gla i de!
Ha det supergøy!
Trine

 
At 4:29 PM, Anonymous Anonymous said...

Heisann søss!!!
Konge å høre at ting går så bra!!! D e jo konge at d e varmt og deilig der borte! kan vel tenke m at d ikke blir så mye sladdeføre til vinteren heller da nei.. hehe.. D har vært nåkken fine daga her hjemme og faktisk, men for tre daga siden va d frost på bilruta, så d e vel d første tegnet på at vinteren e på vei.. Men blir jo litt koselig og d da..
Ellers har e hatt diare i nåkken daga, og d blir man skikkelig rosin av! Tørr i kroppen ja. Så vi har tatt d skikkelig m ro siden onsdag. og e kjenne at e e på bedringens vei, og d e jo alltid digg.
Jaja, du får bare leve livet til d maksimale der borte så lenge!!
Og dra Mr Mitchell i barten (hvis han fortsatt har bart) om du ser han!

snegas

 
At 8:45 AM, Anonymous Anonymous said...

Hei snuppa mi.. ;)
Har du e nummer e kan ringe d på snart?? E får snart abstinensa!!! hehe.. :)

smask samsk smaks
kåre

 
At 8:40 PM, Anonymous Anonymous said...

Hei!
Det e flere enn han Kåre som har abstinensa etter å snakke me d! Håpe du har det bra der borte!
Det høres fantastisk ut med 30 grader, her e det snart på tide å finne frem ullstilongsen! Kom til Ålesund idag, det var en kald fornøyelse:)
Me talast! Skal hilse masse fra mamsen min
Stor klem fra Songbird

 
At 7:12 PM, Anonymous Anonymous said...

hey søss..:) har ikke snakka me d på en måned no,så e tenkte d va på tide å slenge over nåkken ord..:) e håpe og vet at du har d bra..:) på jobb går d strålende og e stor trives...:) sitte bare å venta på at dei første snøfnugga ska dette ned, sånn at e kan se ka bilen min duge til..hehe..;) hærli..:) jaja,du får hvertfall kose d videre..:) så snaikes vi...:) littlebroo

 

Post a Comment

<< Home