Thursday, October 19, 2006

Endelig litt bilde! =)








Ska si at tida flyge unna her..! Har faktisk vaert her en maaned allerede, i dag! Litt rart aa tenke paa..hehe..
Vell, e har det bare bra som daakke kanskje kan se.. har faatt laane et kamera i ei uke no, saa e har proevd aa bruke det litt, men har ikke vaert saa veldig flink.. Det kommer se vel etterhvert..! ;)
Her e litt bilde fra soverommet vaart.. Som sagt e det 8 jente som dele det no, og det gaar kjempe fint! Vi har kjekt, og gleda me til aa bli bedre kjent me alle!!
E har ogsaa tatt bilde av senga mi.. hehe.. den e deilig aa sove i, tilbringe maange tima der! Sarah (ho som nesten kyssa speilet) og ei anna va me og hjalp me me aa plukke ut ting til senga mi, saa den e koselig og avslappende..!
Ellers henge dei fleste bilda e fikk i albummet av Johanna paa garderobe-skapet, saa e ser dakke hver eineste dag! Det e godt aa se daakke der daakke hange saa fint, og e tenke mye paa daakke!

1 Comments:

At 10:49 PM, Anonymous Anonymous said...

hei Sandramor, godt å se at du holder senga di så fin!!!! Ellers så prøver vi å bli vant med at vi er så få her i huset nå!!Fint å bli kjent med romvenninnene dine, ta mange bilder!! Papsen og jeg er nesten hjemme alene, KS har fått besøk av Jon Blund, og hun savner deg når hun ikke har besøk. Men vi er ved godt mot, har det godt og ber for deg.
gleder oss over alt du får være med på, stå på!! nattaklem fra mum og papsen

 

Post a Comment

<< Home