Sunday, October 01, 2006

Det rulla unna!

Ja, det rulla virkelig unna.. Det e mye nytt aa bli kjent me, folk og fe, og gate og streder..! For aa si det saann saa har vi kjoert oss vill mer enn en gang.. hehe.. Men det bjynne aa bedre se no heldigvis. Vi vet veien til shoppingsentera og matbutikkane, og det e jo det viktigste..hehe.. ;)

I gaar fikk vi vite ka smaa-gruppe vi ska vaer en del av no framover, det e gruppe for ungdommane i kirka som bruka aa vaer paa soendagskveldane. Da bruka dei aa finne paa mye goey..! Og det va ikke maate paa korsen lederane hadde laga til.. Dei hadde paa se smoking og fosshatt og serverte 3-retters middag! Det va skikkelig stas,alle tiders..!

I dag va vi foerst paa et supertsenter som hete Wall-Mart, der har dei absolutt alt du trenge.. alt fra mat til klokke..! Der va vi et par tima foer vi stakk paa trenings-studioet.. Vi e faktisk saa heldig at kikra sponsa oss me medlemskort der! Og det e et veldig bra studio ogsaa.. Saa no blir det trening for alle caloriane her..hehe.. Det e faktisk altfor varmt til aa trene ute.. I dag va det 32 grader, og nesten vindstille..! Ganske utrolig..!

Jaja, no e det leggetid her..!
Snakkes!

2 Comments:

At 8:00 PM, Blogger Per Oddvin Stornes said...

He du funne Wall-Mart e du redda:) Siste helga i Norge jenge mot sluttn for norskane her! Om 10 daga 10 av oss godt på vei nedover til Afrikas Perle:)

 
At 10:34 AM, Anonymous Anonymous said...

Hei, Sandra!
Nokre ord i full fart!
Vi er i gang med en ny dag og nye muligheter! Veret er topp og vi har all grunn til å glede oss over denne dagen, som over "alle dagar" slik som det står i Salme 118,24:"Dette er dagen som Herren har gjort, la oss juble og glede oss på den!"
Vi kjem til å gle oss samman med deg for kvar dag og er spente på ka du opplever there over.
I går prøvde e me på Skype- tilkobling, og det virka! Har du muligheter å kople deg til, så gi beskjed..
Ha fortsatt ein fin dag og "ride som horses and catch a cow" as much as you can!
pappa

 

Post a Comment

<< Home