Friday, November 10, 2006

Et lite livstegn..! ;)

Heisann folkens..!
E vet d e ei stund siden sist e ga lyd fra me, men alt e fremdeles bare bra her.. Tida flyge forbi, den eine dagen fortere en den andre. Vi har gjort mye den siste uka. I gaar hadde vi et stort arrangement for ungdomskole-ungdommane her som hete Alive Energy, det kom ca 600 ungdomma..! D va storarta..! Folk koste se og hadde det goey. Opplegge bjynte 4.30 me aktiviteta paa parkeringsplassen. Der va saanne store luft-hoppe ting.. (kommer ikke paa ordet no i farta).. Og va hadde laga skate-park og greier.. Ca 6.30 va det moete inne i kikra, der hadde va snekra opp naakken feite scene me lys effekt og greier.. Va skikkelig stilig.. Hadde sjoel-lysende stjerne i taket og alle fikk glow-sticks.. Hmm.. det e litt merkelig no, for no kommer e ikke paa ka orda e paa norsk..;) E ska legge ut naakken bilde av arrangementet naar e faar tak i det..!

Ellers gaar ting sin vante gang.. No e e godt inne i timeplanen vi har her.. Mange spoer korsen opplegge e, og na kan e forklare litt mer..
Vi har prayer-time fra 8-ca 9.30 mandag, tirsdag og torsdag. Etter det har vi class-time. Der diskuters/snakka vi om boeker som vi lese, veldig interessant. Det har vi fram til 11.30, og da e d lunsj. Etter lunsj paa mandaga har vi Bible-Study test fra 1-2 og etter det hjelpe vi til me ting som trengs i kirka.. Alt fra matlaging til feiing av parkeringsplass.. Paa tirsdaga og torsdaga etter lunjs har vi naakke som hete Track, da e klassa delt inn i gruppe.. Interesse-gruppe paa en maate.. Ei gruppe e ministry, ei anna e creative events.. Veldig kjekt.. Ska bytte ca midt i skoleaaret saann at vi faar vaer me paa litt forskjellige ting..:)

Paa onsdaga har vi dTEAM fra 8-12, og da har vi lunsj. Etter lunsjen paa onsdagane hjelpe vi til i ungdomsmiljoet.. Dei har ungdomskvelden har paa onsdaga, og det funka veldig bra.. E e me og hjelpe til me ungdommane som e fra 6.-8. klasse, veldig kjekt og utfordrende.. Mange av dei e ganske ville og energifulle, men det e som regel bare kjekt..!

Hver fredag har vi fri, da gjoer vi ka vi vil.

Loerdag har vi Global Immersion, vi har bare hatt d en gang hittil, men saann som e har forstaat det saa ska vi laere om kulturane i dei landa vi ska ha Mission-Trip. Det blir spennende..!

Soendag e vi me paa moeta har i kikra, og saa har vi smaa-gruppe pa kvelden. I gruppa mi har vi ca 10 ville-energirike ungdomma..! Vi har det veldig kjekt ilag.. kjekt aa bli kjent me folka her..!


Jaja.. Litt mye info paa en gang kanskje, men no har daakke litt mer inblikk i livet mitt her borte..

Snakkes..!:D

0 Comments:

Post a Comment

<< Home