Tuesday, November 28, 2006

Jule forberedelsa i gang..!

Ja, no e d ei lita stund siden e oppdaterte her ser e.. Ting e fremdeles bare bra, og tida flyge unna som bare det. Huska nesten ikke ka e her gjort siden sist e skriev.. Men det her jo vaert Thanksgiving her og greier. Og det va stor stas..! Vi va ca 15-20 Master's folk hos Pastor Dan og kona.. Vi hadde det kjempe morsomt. Vi bjynte feiringa ( hoerte e spisinga..!) i 3 tida og holdt paa til 10..! Blei ganske go og mett den dagen jah..! Hehe.. Men det va veldig godt, spiste stuffing, kalkun..ja, mye rart, kommer ikke paa det akkurat no.. Da vi va ferdig me aa spise stakk vi og shoppa.. Ja, du leste rett..! Kjoepesentera aapna kl 12 paa kvelden, og det va overfylt. Vi trodde at det kanskje va et par folk som ville kjike se litt rundt saann som vi.. Men neida, det va koe i alle buttikkane.. Det va heilt vilt..! Men ganske komisk samtidig..En opplevelse rett og slett..!

Saa i dag va vaar foerste dag etter Thanksgiving ferien, og vi har pynta til jul i heile dag, og ska fortsette i morra..! Det e ikke lite kor dei pynta her..! Det e lys i alle krika og kroka, og glitter og falsk snoe..! For min del e d heilt merkelig, det va ca 30 grader ute og foeltes ut som det va midt paa sommeren..! Va litt ironisk heile greia egentlig.. hehe.. E ska legge ut naakken blide naar vi e ferdig me all pyntinga.. Sjoel om det ka bli litt i det maste laget kommer vi hvertfall i stemning her..! :D Og om litt over 2 uke har vi juleferie..! Wow..! Det e ikke til aa tro..! :D

Hvis du plutselig skulle bli overfalt av skrive trang, e d alltid kjekt aa faa naakke i hylla mi her..!
Addressa mi e
Girls Dorm: Sandra Veiberg
2700 Northland Drive
Austin, TX 78756
USA

Anyways..! Daakke faar he ei flott tid i enn saa lenge..
Det e jo ikke saa lenge til adventstida bjynne hjemme heller.. Kakao og snoe og varme bolla me brunost..! Mmmm! :D

Tenke paa daakke..!
Take care..! :D

Saturday, November 18, 2006

Camping paa fortauet..!

E vet ditta her hoeres sproett ut, og det va det ogsaa.. Men dei to siste dagane har vi tilbragt dagane vaare uttafor forskjellige kjoepesenter og lignende El-kjoep buttikka.. Alle i Master's Commission (ca 30 stk) va me paa ditta her, vi blei delt opp i smaaa gruppe og blei spredd utover heile byen..! Vi tilbragte to daga og to nette uttafor dissa buttikkane her, i koe for aa kjoepe Play Station 3..! Hehe.. crazy eler ka..? Ka i al verden har ditta me en bibelskole aa gjoer..? Vel, grunen til at vi gjor ditta va for aa selge dei.. Flk her i USA e heilt paa tuppa etter aa kjoepe dei, for det e visst ikke saa mange som blir laga.. E har hoert folk som har betalt $3000 for et system..! Det e ca 20 000 norske krone..! Sproett..! Men vi gjor ditta fordi at naar vi batela vaare maaledlige sum til skolen dekke det egentlig bare 1/3 av alle utgifte dei her for aa ha oss her.. Og da gjoer vi litt saanne forskjellige ting for aa tjene litt penga for skolen.. E syns det bare va kjempe kjekt aa gjoer ditta, blei godt kjent me dei e va paa gruppe me, og vi fant paa mye sproett..!

Dei e va paa gruppe me va Jordan ( ev av lederane), en som hete Matt Galka, en som kalles J. Rob, og Sarah (for aa si det saann saa e alle dissa her naakken utrolig komiske folk).. Vi spilte football, kort, spiste (myye), og bare slappa av mens vi venta paa at tida skulle gaa. Vi laa uttafor en butikk som hete Super Target, der har dei alt vi trenge for aa leve.. Saa dei blei mang en tur inn dit naar vi kjeda oss.. Det blei ogsaa naakken latterbroel naar e snakka norsk til dei, og laerte dei naakken norkse navn..! Dei laerte me ogsaa litt ghetto-spraak som blei veldig moromt etterhvert som det blei seinere og seinere paa natta..! Det e litt vanskelig aa forklare for mye av det som skjedde va vel situasjons humor..! Men for aa si det saann saa blei magen trimma en del i loepet av 40 tima..!

Og e tror det e lenge siden sist e lengta etter aa ta en dusj, som i dag..! Saa det va godt aa komme i hus igjen og legge se ned paa senga og slappe av..!
Det blir hvertfall en ting vi alle kommer til aa huske resten av aaret..! :D

En ting som e fant ut om Austin dissa dagane, va at det blir veldig kaldt paa natta..!! To bukse, to sokka, to tynne gensra, en singlet, ei t-skjorte, ei jakke, et skjerf , et pledd og en sovepose e ikke nok for aa ligge ute paa fortauet paa natta her i byen hvertfall..!;)

Wednesday, November 15, 2006

Bare naakken faa av naakken av folka her paa skolen.. :)

Guttane i dTEAMET mit fra foerste klassa.. Vi har Micheal til venstre, saa Aaron og Bradey

Alle guttane i klassa mi.

Alle jentene i klassa mi.

Nicole og Christina fra 2. klassa..

Sunday, November 12, 2006





Vi leve under den samme sola, uansett kor i verden vi e..! D e godt aa tenke paa..:)

By the way.. I dag fikk e vite kor e ska paa mission-trip, og e ska til Mexico..! Det blir saker..! :D E hadde Kina som foerste valg, og for aa vaer aerlig blei e litt skuffa over at e ikke fikk dra dit.. Men det gjoer ingeting.. E e kjempe spent paa korsen det blir i Mexico, e gleda me veldig allerede..! :D So no hard feelings her i gaarden..;)

Friday, November 10, 2006

Et lite livstegn..! ;)

Heisann folkens..!
E vet d e ei stund siden sist e ga lyd fra me, men alt e fremdeles bare bra her.. Tida flyge forbi, den eine dagen fortere en den andre. Vi har gjort mye den siste uka. I gaar hadde vi et stort arrangement for ungdomskole-ungdommane her som hete Alive Energy, det kom ca 600 ungdomma..! D va storarta..! Folk koste se og hadde det goey. Opplegge bjynte 4.30 me aktiviteta paa parkeringsplassen. Der va saanne store luft-hoppe ting.. (kommer ikke paa ordet no i farta).. Og va hadde laga skate-park og greier.. Ca 6.30 va det moete inne i kikra, der hadde va snekra opp naakken feite scene me lys effekt og greier.. Va skikkelig stilig.. Hadde sjoel-lysende stjerne i taket og alle fikk glow-sticks.. Hmm.. det e litt merkelig no, for no kommer e ikke paa ka orda e paa norsk..;) E ska legge ut naakken bilde av arrangementet naar e faar tak i det..!

Ellers gaar ting sin vante gang.. No e e godt inne i timeplanen vi har her.. Mange spoer korsen opplegge e, og na kan e forklare litt mer..
Vi har prayer-time fra 8-ca 9.30 mandag, tirsdag og torsdag. Etter det har vi class-time. Der diskuters/snakka vi om boeker som vi lese, veldig interessant. Det har vi fram til 11.30, og da e d lunsj. Etter lunsj paa mandaga har vi Bible-Study test fra 1-2 og etter det hjelpe vi til me ting som trengs i kirka.. Alt fra matlaging til feiing av parkeringsplass.. Paa tirsdaga og torsdaga etter lunjs har vi naakke som hete Track, da e klassa delt inn i gruppe.. Interesse-gruppe paa en maate.. Ei gruppe e ministry, ei anna e creative events.. Veldig kjekt.. Ska bytte ca midt i skoleaaret saann at vi faar vaer me paa litt forskjellige ting..:)

Paa onsdaga har vi dTEAM fra 8-12, og da har vi lunsj. Etter lunsjen paa onsdagane hjelpe vi til i ungdomsmiljoet.. Dei har ungdomskvelden har paa onsdaga, og det funka veldig bra.. E e me og hjelpe til me ungdommane som e fra 6.-8. klasse, veldig kjekt og utfordrende.. Mange av dei e ganske ville og energifulle, men det e som regel bare kjekt..!

Hver fredag har vi fri, da gjoer vi ka vi vil.

Loerdag har vi Global Immersion, vi har bare hatt d en gang hittil, men saann som e har forstaat det saa ska vi laere om kulturane i dei landa vi ska ha Mission-Trip. Det blir spennende..!

Soendag e vi me paa moeta har i kikra, og saa har vi smaa-gruppe pa kvelden. I gruppa mi har vi ca 10 ville-energirike ungdomma..! Vi har det veldig kjekt ilag.. kjekt aa bli kjent me folka her..!


Jaja.. Litt mye info paa en gang kanskje, men no har daakke litt mer inblikk i livet mitt her borte..

Snakkes..!:D