Monday, February 12, 2007

Villa besoek!

Forrige tirsdag hadde vi naakke som hete "Home Openers". Folk i kirka invitera oss hjem til dei saann at vi faar en hjemme-koslig kveld i loepet av uka. Det e veldig kjekt, vi faar veldig go mat, spilla spill og har det veldig kjekt. Det e en av favoritt tinga mine vi har her!
Saa dinna uka dro Kelley, Michael, Aaron og e til en i kirka. Han jobba som barnevakt/ dagmamma i ditta huset her. Forledra va vekke dinna uka, saa vi fikk komme dit og spise og kose oss. Og vi hadde det veldig kjekt! Vi fikk pasta og hjemmelaga kjeks.. Mmmm..! OG vi saag American Idol og spilte bowling paa the Wii. D va naakke av det mest komiske e har gjort paa lenge. Vi spilte rett og slett bowling paa tv'n. Vi maatte gjoer dei samme bevegelsane som vi gjoer naar vi spilla i virkeligheten.. Va nesten litt flaut til aa begynne me, men det blei bare mer og mer komisk..E hadde bilde av alle som va der, men det blei sletta foer e fikk lagt det inn paa datan.. Uansett, her faar du en liten smakebit an kvelden.


Huset vi va i, en aldri saa liten villa spoer du me!
















En liten blomst..;)




















Rommet til eine gutten i familien. Blei bare saa imponert av maaten det va laga til paa.

















Litt uenigheter.. hehe.. men d va bare komisk!















Michael i aksjon!

















Kelley har full kontroll.

1 Comments:

At 11:01 AM, Anonymous Anonymous said...

Virke som du he det knakende kjekt der borte! E he prøvd å gå oftere inn på skype, men e he ikke sett snurten av deg! Have fun and enjoy your days in America!

 

Post a Comment

<< Home