Thursday, December 07, 2006

Hiiha.. her gaar det unna..!

I alle dage..! E lovte aa visa daakke naakken bilde fra jule pyntinga her borte, men e har ratt og slett ikke faatt tid til det enda.. Maa bare baklage altsaa.. Men det kommer, det kommer, ha taalmodighet.. :P

Ka som har skjedd siden sist e blandt anna en camping tur vi va paa forrige helg. Vi kjoerte i ca en time og fant en fin campingplass..! Vi dro i 12 tida paa onsdagskvelden og kom tilbake paa loerdagen.. Vi gjor en del forskjellige ting der mens vi va der, vi
spilte flag-footbal, herja rundt paa leikeplassen, satt rundt baalet ( nesten heile dagen for det va IS-kaldt), spilte Mafia og mye anna.. Vi gjor alt og ingenting paa en gang, vi va der bare for aa bli bedre kjent me hverandre egentlig..! Mafia va vel egentlig hoeydepunktet, det viste baade gode og ikke fult saa bra side hos folka.. Alle blei saa revet me i spillet at dei mista maska, og det va utrolig morsomt og se.. E va blandt anna en av dei. Men vi laerte vel egentlig aa skille mellom spill og virklelighet.. Det aa legge fra se ting naar dei e over, og ikke gaa rundt aa surmule over mer eller mindre ingenting.. I saa fall, vi hadde en kjempe flott tur!
Og e fikk en liten smak av Texas- vinteren.. Da vi dro paa onsdag gikk vi i t-skjorte, men da vi vaakna opp paa torsdag va det kjempe kaldt..! Det va rundt 0-5 grade..! E trodde ikke det va mulig her..! I saa fall saa fikk e brukt skjerfa og hanskane mine her.. ;)
Saa at det kan bli kaldt her ogsaa e heilt sant..!

No e det faktisk bare 9 daga igjen til vi har jule-ferie..! Det e heilt utrolig, tida har gaatt saa altfor fort..! E gleda me til aa faa dra hjem til Caitis familie.. Det blir veldig rart aa ikke dra hjem, tror ikke saa mye som kan slaa den norske jule middagen, men det blir nok en opplevelse for livet..! Ska proeve aa faa lagt inn et bilde av Caiti, saann at daakke faar se ken e drar hjem til.. Ho e veldig kjekk, vi har funne paa mye ilag, og kobla veldig godt..!

Hehe.. det e litt rart aa skrive paa norsk no merka e, finne ikke alltid dei orda e leita etter.. Saa hvis naakken av setningane her e litt snodige, maa e bare unskylde..;)

Anywho..
Ska gi lyd (og bilde) fra me om ikke saa lenge..! :)

2 Comments:

At 11:00 AM, Anonymous Anonymous said...

Hei hei Sandra!
Jeg blir så glad når jeg hører at du har det fint der borte! Artig å lese bloggen din. Jeg ser for meg at dere ofte har latterkramper... Her i Norge regner det og regner det... Håper det fryser til snart sånn at vi får litt snø til julaften.

ellers går det fint på skolen, jeg tar pedagogikk årsstudium, og skal levere alle oppgavene i dag - så har jeg juleferie! Deilig... Da får jeg for første gang på lenge tid til å delta i juleforberedelsene, skal hjeøpe mor å bake en del julekaker - koselig!

Ellers blir det nok en del jobbing. Siste nytt er at jeg og Einar har begynt på ridekurs (viderekommen for voksne) rett ved Høgskolen. Det er sååå gøy! Du kan vel si at vi og får leke litt cowboy... Selv om det er mørkt, og at det regner stort sett hver ridetime, er det fantastisk morro å sette seg på hesteryggen en gang i uka. Det går forresten veldig bra med oss, Einar er den beste...

Ellers vil jeg bare ønske deg god jul - det blir nok uvant i junainten, men det tror jeg går fint! Håper du fortsatt har det bra der borte!

Glad i deg, køssin!
Klem fra Ingrid.

 
At 12:24 AM, Anonymous Anonymous said...

Heii!
Utrolig kjekt å høre ka du gjør på og korsen du har det der borte! Må bare si at du e savna her! Så rart å komme hjem uten d, du e jo den e alltid e mest la med når e e hjemme..!! Gler me så sinnsykt til vi treffes igjen! Det blir vel ekstra kjekt å treffes når det e lenge siden sist ..
Ellers så håpe du får ei fin jul der borte, e skal huske på d!!
Kjempeglaidklem fra stinemora

 

Post a Comment

<< Home