Tuesday, December 19, 2006

Oh, Jul me din Glede..!

Ja, da har juleferien bjynt her.. E befinne me no i Mount Zion i Illinois..! Ei venninne fra skolen inviterte me hjem til jul, og det sette e stor pris paa..! Foele me velkommen her i familien, og vi har det kjekt sammen. Men ingenting e som aa vaer hjemme, det merka e no..! Paa en maate skulle e oenske at e dro hjem i jula, men samtidig ser e at e laere mye mens e e her..!

Ka som har skjedd i d siste..?
Hmm vi har pynta til jul, vi har pynta til jul, og pynta til jul.. hehe.. Tida har gaatt i ett, det e bare saa vidt at e huska ka vi har gjort.. Vi har hjuple kikra me forskjellige julefesta, og har vaert i 3 julefesta sjoel.. Det eine va for alle lederane i ungdomsgruppa, der va vi ca 60 stk, og det va morsomt.. Vi hadde naakke som dei kalla White Elephant. Alle kjoepe ei gava hver, enten ei "bra" eller ei "tulle" gave.. Saa velge du ka gave du vil ha, eller stjele naakken andre si gave.. Det blei hvertfall veldig komisk etterhvert, folk blei heilt reve me..! Ditta her va soendag for 2 uke siden.. Soendagan etter det hadde vi et lite party for smaa-gruppa vaar. Der dekorerte dei pepperkake-grisa og fant opp ei historie om dei.. Det blei veldig morsomt, dissa ungane har saa mye fantasi at d e heilt utrolig..! Deretter saag vi Hjemme Alene filmen og bare kosa oss..!

Dinna torsdagen som va hadde vi Master's Commission Family Breakfast.. Vi spiste amerikanse vaffle, da snakka vi ikke om dei norkse tynne vaflene bare saa det e sagt, og frukt og litt forskjellig.. Det va godt, og soett.. hehe.. Paa kvelden hadde vi ei lita samling og saa stakk vi ut og saag The Nativity Story, det va veldig koselig.. Fikk julesteming sjoel om det va t-skjorte vaer ute.. ;)
Paa fradagskvelden hadde vi MC X-mas party, og det va komisk.. Vi spiste mye og spilte spill pg koste oss..! Va litt rart aa si hade til folk, e saa vant me aa ha dei alle rundt me no.. Men det e jo bare litt over 2 uke, saa vi overleve nok alle sammen.. hehe.. Det e verre aa tenkepaa alle der hjemme som e ikke faar se paa ei go stund.. Men men, dei sir at halve aaret e omme no.. Etter jul kommer vi til aa reise mye mer, og tida kommer til aa flyge unne mye fortere enn den har gjort til no..! =S

Anyway.. No e e som sagt i Illinois, og tar livet me ro.. Paa soendag va vi faktisk i Chicago, og det va litt av en opplevelse..! Foelte me veldig liten der vi gikk mellom skyskraperane og dei store buttikkane.. Vi va deri ca 10 tima. Spiste paa en restaurant som hete Rainforest Cafe, og det va komisk. Inne i restauranten va det som e jungel, det hadde en foss og mange forskjellige dyr der.. Rett ved seiden av det bordet vi hadde va det to store elefanta og det blaaste i snabelen i ny og ne.. Men altsaa dei va falske,men dei saag ekte ut.. Ska legge ut naakke bilde etterhvert, maa bare finne ut korsen vi gjoer det foerst..;)

Saa alt i alt saa har e d bare bra.. Savna daake der hjemme no..!
Det e litt rart aa ikke feire jul ilag me familien.. men men..
E kan ikke love at e faar tid til aa skrive naakke paa bloggen foer en gang i rom-jula, for e vet at vi reise til Caiti's besteforeldre paa fredag..
I saa fall saa vil e oenske daakke alle ei Go Jul..! Kos daakke, slapp av og nyt livet..!
Saa snakkes vi om ikke saa lenge..!

3 Comments:

At 11:50 AM, Anonymous Anonymous said...

Håper du har hatt ei flott julefering! Det ble vell litt ulikt julemat og alt det vanlige du e vant med på jul. Nå går vi snart inn i ett nytt år. Håper du får en fin nyttårsfeiring. Du får nyte de 6-7 timene du er stuck i 2006, mens vi her i Norge begynner våre timer i 2007.

 
At 3:02 AM, Anonymous Anonymous said...

Hei.. E tror e faktisk huska den rainforrest resturanten, gikk forbi den ganske mange ganga når e var i chicago:) kult:)
håpe du kiosa d der borte i jula!
Savna d her! Gla i d!
klem fra hummingbird

 
At 2:55 PM, Blogger Per Oddvin Stornes said...

Hei Sandra! Ekje det snart paa tide me ei oppdatering eller? Haape du he det bra:)

 

Post a Comment

<< Home